• Det er en afgørende hjælp for at jeg kan fastholde en vedvarede kostændring!

  Jeg startede mit vægttabsforløb efter Sense principperne i November 17 og har fået utrolig go hjælp, motivation og støtte af både Marianne og holdets øvrige medlemmer. At skulle på vægten en gang om ugen hjælper med at holde fokus og Marianne er utrolig go til at hjælpe os alle på vej med motiverende oplæg og go inspiration både med hensyn til opskrifter og adfærd.
  Sense er let at gå til, intet er ‘ulovligt’ men noget er bedre end andet og med en smule tilretning kan rigtig meget af mit ‘normale’ mad fint bruges efter Sense principperne – det er en afgørende hjælp for at jeg kan fastholde en vedvarede kostændring!

  Stine
 • Sense er et super redskab til vægttab og større balance i dit liv.

  Sense er et super redskab til vægttab og større balance i dit liv. Det første jeg har prøvet som jeg tror vil virke resten af livet.

  At følge et hold er det rigtige boost til opstart, og hos Marianne vil ingen føle sig dumme eller forkerte.

  Mette
 • Jeg giver 5 ud af 5 stjerner.

  At starte et sense forløb hos Marianne har været som en rejse i sundhed og velvære.

  Jeg trængte til et skub, og ville gerne tabe mig 8 kg. Det blev til 12 kg og 62 cm mindre.

  Det er ikke en slankekur, men en livsstilsændring som skal holdes fremover. Jeg har aldrig spist så lækker mad før, samt fået så meget energi – og så taber man sig oven i købet. Det er ren win win.

  At komme til hendes oplæg, samt den ugentlige vejning har været guld værd. Man får god inspiration til lækre opskrifter, og man deler erfaringer med de andre deltagere. På holdet har vi delt op- og nedture, og har haft det rigtig sjovt på rejsen mod kiloene.

  Det kan kun anbefales at gå hos Marianne som er dygtig, og som selv har erfaring med at holde et vægttab.

  Jeg giver 5 ud af 5 stjerner.

  Mette