Sense premium logo

En tanke uden handling forbliver en drøm

Jeg er kostvejleder med speciale i børn og overvægt, jeg er Premium Sensekonsulent, Skygge og livsdesigncoach, NLP Practitioner, samt supervisor i mad og følelser. Jeg vil gerne hjælper dig til en sundere livsstil. En sund livsstil er både det du spiser, men også din mentale sundhed.

Jeg er gift og har 4 børn. Selvom mine egne børn er ved at være store, er det stadig vigtigt, at de får en sund og nærende kost, for at kunne klare de store krav der stilles på gymnasiet, videreuddannelse, sport m.m.

Jeg har arbejdet i en børnehave i 20 år. Jeg fik lyst til at tage kostvejlederuddannelsen, fordi der i dag er mange flere børn og voksne der kæmper mod overvægt end tidligere. Jeg brænder for at hjælpe både børn, voksne og familier til en sundere livsstil. Det betyder ikke at du skal lave alt om, men med små justeringer af kosten, samt at man mærker efter om du er sulten, eller om der er noget andet som gør, at man spiser. Det kan være kedsomhed, stress, ked af det, for meget hygge, træthed osv.

IMG_3421

Marianne Bruun Hansen
Premium Sense Konsulent

Om mig Marianne bruun Hansen

For mig er det vigtig at kunne hjælpe dig med en sund livsstil, der passer til lige præcis ind i dit liv og ind i en travl hverdag. Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad det er der forhindre og begrænser dig, så du når i mål og hjælper med at ændre nogle af de vaner, som får dig til at spise det forkerte.

Min egen vægt har altid hoppet med 10 kg. Men efter jeg har uddannet mig som kostvejleder og coach, er jeg bevist om hvad jeg spiser og ikke mindst hvorfor. Når jeg lavede mad før, lavede jeg altid for meget mad, og spiste altid flere portioner. Nu laver jeg hellere lidt mad, og spiser en enkelt portion. Jeg elsker at lave mad og har også haft madhold med sense-mad. For mig er det vigtigt at lave mad der ser lækkert ud, dufter og smager af noget, så mine sanser bliver skærpet.

En af de ting du er nød til for at få en sund livsstil, er at du slutter fred med dig selv, og ikke altid giver dig skyld og skam, det kan du ikke bruge til noget. I stedet skal der være plads til det hele men med måde. Det har jeg arbejdet meget med, og i dag har jeg sluttet fred med mig selv. Hvis du lever en sund livsstil for du mere energi og du ser lysere på omverden.

Livet er fantastisk, men der er kun en til at gribe alle de gode ting der kommer og det er dig. Husk en tanke uden handling forbliver en drøm, og det er aldrig for sent at få et godt liv.