Skygge- og Livsdesign

Når vi arbejder med skygger og livsdesign vil du finde ud af hvad det egentlig er, som forhindrer dig i at leve det liv, du drømmer om. Hvad er det der gør, at du ikke har succes i kærligheden, på jobbet, med vægttabet eller bare føler hverdagen er blevet uoverskuelig! Når du er blevet bevist om dette, kan du får det liv du drømmer om og livskvalitet.

Mørke skygger..

..er de sider af os selv, som vi har valgt ikke at vil være ved! 
De mørke skygger er de sider, du har tillagt negativ betydning, fordi du på et tidspunkt i livet har fået negativ respons på den egenskab. Man kan sige – alt det, du ikke tør, undgår eller vil være ved.
Mørke skygger opstår fra din barndom og hele livet op.

Lyse skygger..

..er de positive sider, som du ser i andre eller ser op til, måske nogle du beundrer. Du kan finde dem ved at mærke efter eller ved at kigge på andre, hvad er det du længes efter at have adgang til? Og hvad er det du savner at være, som du var en gang?

Coaching

500,- kr. / 60 min.

Jeg tilbyder coaching i skygger og livsdesign, som ikke nødvendigvis har noget at gøre med kost at gøre.

IMG_3392

Skyggearbejde..

..er at turde at være præcis som du er og slippe for at presse dig selv til at passe ind, leve op til andres forventninger eller idealer. Du vil finde roen og troen i dig selv og slippe for at søge andres accept, ros eller anerkendelse og at give dig selv skyld og skam. Du får en dybere forståelse af dig selv, og ændre dine beviste og ubeviste overbevisninger.

For at du kan blive den bedste udgave af lige nøjagtig dig, skal du bruge dine glemte styrker, arbejde med dem, og finde ud af, hvad betyder mest for dig. Så du kan opnå det liv du drømmer om.

Livsdesign..

..er at skabe det liv du går og drømmer om. Mange mennesker går og dagdrømmer om det liv de gerne vil have, men uden at gøre noget ved det. Med livsdesign designer du dit ”perfekte” liv? Det kan være arbejdsmæssig, mere tid, rykke på det personlige plan, kærligheden osv.