Skygge- og Livsdesign

Når vi arbejder med skygger og livsdesign vil du finde ud af hvad det egentlig er, som forhindrer dig i at leve det liv, du drømmer om. Hvad er det der gør, at du ikke har succes i kærligheden, på jobbet, med vægttabet eller bare føler hverdagen er blevet uoverskuelig! Når du er blevet bevist om dette, kan du får det liv du drømmer om og livskvalitet.

Workshop i Skygge og Livsdesign:

Ønsker du redskaber til, at designe det liv du drømmer om? Så kan du her kommer til at arbejde med, at finde den bedste udgave af dig selv og stoppe med at være misfornøjet.
Dit liv er dit ansvar og ingen andres

Vi vil bl.a. arbejde med at:

– Du finder og bliver bevist om dine kerneværdier- dine inderste dybeste værdier, som giver dig livskvalitet. Hvis du ikke handler efter dine kerneværdier, kommer du i konflikt med dit indre, og du kan have svært ved at være autentisk. Du får en forståelse af, hvorfor du reagere som du gør og hvorfor du gør de ting du gør.

– Finde dine mørke og lyse skygger, og blive klogere på dig selv. Dine skygger kan blive din styrke. Du bliver klogere på, hvorfor der er nogle personer der ”trigger” dig, og måske hvorfor du ikke står ved dig selv.

– Du skal finde ud af hvilken maske du har på, og evt. få den af.

– Du bliver en bedre version af dig selv og du finder glæde generelt i hverdagen. Gøre det der giver dig energi, og lad det andet være.

– Finde ud af hvad vil du gøre med den tid, du har tilbage i livet?

– Finde ud af hvilken rollemodel, du vil være for dem du omgås?

– Elsker du dig selv højest?? Man kan ikke forvente andre skal elske en, hvis man ikke selv gør det.

Verden er ikke som den er – Verden er som DU ser den – altså et spejl af dine skygger, og vores liv er et resultat af de valg vi træffer. Vores liv vil altid afspejle de valg vi har truffet. Så ansvaret er kun hos dig selv og dine valg.
Vi mødes 3 gange: lørdag d. 2. nov., lørdag d. 30. nov. og lørdag d. 14 dec. fra 10.00 til 13.00 i Kræmmergade 7, 1.sal der serveres te/kaffe/vand og lidt snaks.
Pris. 895 kr.
Tilmelding på mbh@gochange.dk

Billedet indeholder sandsynligvis: ocean, himmel, friluftsliv, natur, vand og tekst
 
   
 

Coaching

500,- kr. / 60 min.

Jeg tilbyder coaching i skygger og livsdesign, som ikke nødvendigvis har noget at gøre med kost at gøre.

IMG_3392

Skyggearbejde..

..er at turde at være præcis som du er og slippe for at presse dig selv til at passe ind, leve op til andres forventninger eller idealer. Du vil finde roen og troen i dig selv og slippe for at søge andres accept, ros eller anerkendelse og at give dig selv skyld og skam. Du får en dybere forståelse af dig selv, og ændre dine beviste og ubeviste overbevisninger.

For at du kan blive den bedste udgave af lige nøjagtig dig, skal du bruge dine glemte styrker, arbejde med dem, og finde ud af, hvad betyder mest for dig. Så du kan opnå det liv du drømmer om.

Livsdesign..

..er at skabe det liv du går og drømmer om. Mange mennesker går og dagdrømmer om det liv de gerne vil have, men uden at gøre noget ved det. Med livsdesign designer du dit ”perfekte” liv? Det kan være arbejdsmæssig, mere tid, rykke på det personlige plan, kærligheden osv.

Mørke skygger..

..er de sider af os selv, som vi har valgt ikke at vil være ved! 
De mørke skygger er de sider, du har tillagt negativ betydning, fordi du på et tidspunkt i livet har fået negativ respons på den egenskab. Man kan sige – alt det, du ikke tør, undgår eller vil være ved.
Mørke skygger opstår fra din barndom og hele livet op.

Lyse skygger..

..er de positive sider, som du ser i andre eller ser op til, måske nogle du beundrer. Du kan finde dem ved at mærke efter eller ved at kigge på andre, hvad er det du længes efter at have adgang til? Og hvad er det du savner at være, som du var en gang?